Eetcafé 't Vliegend Paard

Eetcafé 't Vliegend Paard

Pinksterweekend 5 en 6 juni  zondag en de maandag geopend vanaf 12.00 uur. (hierdoor zijn wij woensdag 8 juni gesloten)

Het eetcafé 't Vliegend Paard is gelegen op een mooie en unieke locatie in het dorpscentrum van Nieuwkoop. Nabij zijn er voldoende parkeergelegenheden. Aan het terras grenst een mooi stukje wandelgebied en aanlegsteiger voor uw boot. Op een ruim terras met een schitterende tuin, kunt u heerlijk genieten van rust en van de zon. Er is een overdekte veranda met terrasverwarming voor de roker. Voor de kleintjes hebben wij een speelhoekhet terras, kinderstoelen en een commode op het damestoilet. Het eetcafé is ook makkelijk toegankelijk voor minder validen.

De Nieuwkoopse plassen is zeer populair als bijzonder natuurgebied en daarom uitstekend voor natuurliefhebbers. Het is een prima gebied om bijvoorbeeld te vissen of te varen met uw boot en in de winter een schaatstocht te houden. Nieuwkoop is zeker de moeite waard om eens naar toe te komen en daarbij mag een bezoek aan Eetcafé 't Vliegend Paard natuurlijk niet ontbreken!

We verwelkomen u graag in t Paard!

 

* Ons mooie authentieke pand bestaat al vanaf de 16e eeuw.

* De huidige uitbaters, Fam. Baartman, zijn al bijna 40 jaar eigenaar en het pand heeft verschillende doeleinden gehad met de tijd. Herberg, bruin cafe, restaurant, discotheek en sinds 2003 weer eetcafé.

* Op onze menukaart vindt u heerlijke, herkenbare en betaalbare gerechten. u kunt al een 3 gangen menu eten onder de 25 euro.

* Kleine kinderen zijn van harte welkom en krijgen na hun diner een leuk presentje.

* Interieur met 2 prachtige grote muurschilderingen van de Haagsche kunstschilder Geer Huybers; "de Punt" uit de Meije en "Huize Augustinus" te Nieuwkoop.

* U kunt bij ons ook terecht met grote gezelschappen, vraag hiervoor naar verdere informatie.

* Ook honden zijn welkom bij ons.

* Maandag en dinsdag zijn wij gesloten, woe, do, vrij en zondag open vanaf 12.00 uur. Zaterdag vanaf 10.00 uur.

* Onze keuken sluit om 21.00 uur.

* Wij verkopen ook kadobonnen.

Deel deze pagina

Contact

Dorpsstraat 62
Nieuwkoop

T 0172 - 571 118
E info@eetcafevliegendpaard.nl
Ga naar website

Foto's

Aanzicht pand Dorpsstraat

Interieur