Amstelhoeve Recreatie

Amstelhoeve Recreatie

Amstelhoeve Recreatie is gelegen in het Groene Hart en op het drie provinciënpunt in het noordwestelijk gedeelte van de provincie Utrecht, grenzend aan de provinciën Noord-Holland en Zuid-Holland. U kunt bij ons terecht voor overnachtingen met groepen vanaf 14 personen.

Onze voormalige koeienstal is in 2005 verbouwd tot verblijfsaccommodatie met slaapkamers, keuken, douches, toiletten en een gezellige ruimte met uitzicht op de polder. Vanuit deze ruimte kunt u via schuifdeuren op ons terras komen. Het terras heeft een prachtig uitzicht op de weidse polder.

Onze locatie bestaat uit een accommodatie waarin totaal 20 personen kunnen overnachten.

De accommodatie is gesitueerd met de 3 4-persoons slaapkamers op de begane grond en op de voormalige hooizolder bevinden zich 4 2-persoons slaapkamers met dakkapellen. De douches en toiletten bevinden zich allen op de begane grond.

Eventueel ook nog te boeken zijn  3 extra 2-persoonskamers en een extra douche- en toiletgelegenheid in een aansluitende kleinere accommodatie. Met deze ruimte erbij zijn er maximaal 26 bedden.

In de gehele accommodatie is wifi aanwezig.

Verder aanwezig:

TV, CD-speler, gezelschapspellen, tafeltennistafel, tafelvoetbalspel, sjoelbak, trampoline

Tevens voor uw gemak aanwezig:
toiletpapier, vuilniszakken en keukenpakket (bestaande uit: theedoeken, keukenhanddoeken, vaatdoekjes,  afwasmiddel, afwasborstel en vaatwastabletten)

Bedlinnenpakket te huur.                                                     Barbecue te huur.

Deel deze pagina

Contact

Ruigekade 24
De Hoef

T 0297-561497
E amstelhoeve@hetnet.nl
Ga naar website

Foto's