Restaurant - Hotel ZoetWater

Restaurant - Hotel ZoetWater

Het restaurant van ZoetWater is tijdelijk gesloten.  Onze excuses voor het eventuele ongemak.

ZoetWater is mooi gelegen aan de rand van de Nieuwkoopse Plassen, midden in het Groene Hart. Een locatie om heerlijk bij te komen van uw drukke bezigheden. Vanaf ons terras bieden wij u een prachtig uitzicht over het natuurgebied, kunt u tot rust komen en genieten van een kopje koffie of thee met een heerlijk stuk taart. In ons restaurant kunt u plaats nemen voor een smaakvolle lunch of een compleet diner. Wij verrassen u graag met onze culinaire hoogstandjes.

Ons kleinschalige knusse hotel beschikt over 5 standaard kamers en 2 comfort kamers. De comfort kamers zijn groter en hebben een fantastisch uitzicht over de Nieuwkoopse Plassen. Alle kamers zijn voorzien van twee losse bedden en hebben een eigen badkamer met douche en toilet. Elke kamer beschikt over kabel tv en een wekkerradio. Uiteraard kunt u in ons hotel gebruik maken van een gratis WIFI-verbinding. Wij zijn centraal gelegen in het Groene Hart. Een mooie uitvalsbasis vanwaar u kunt genieten van de natuur, maar ook grote steden zijn niet ver weg. Schiphol is binnen 30 minuten te bereiken. 

De Nieuwkoopse Plassen varend verkennen? U kunt bij ons een elektroboot huren. Wij beschikken over een 8 en 12 persoons sloep. Doordat de bootjes fluisterstil zijn, is het toegestaan om het beschermde natuurgebied van de Nieuwkoopse Plassen te verkennen. De sloepen zijn technisch zo uitgerust dat u tot 8 uur kunt varen. Wij hebben voor u een plattegrond van het prachtige natuurgebied.

Deel deze pagina

Contact

Zuideinde 6
Nieuwkoop

T 0172 571 761
E Info@zoet-water.com
Ga naar website

Foto's

Restaurant

Hotel

Jachthaven