Theeschenkerij Korteraar

Theeschenkerij Korteraar

Wij zijn de eerste theeschenkerij gevestigd in ter Aar. Het idee om een theeschenkerij te beginnen is ontstaan tijdens de verbouwing van onze boerderij welke we in 2016 gekocht hebben. In de directe omgeving is vrijwel geen gelegenheid voor wandelaars en fietsers om even neer te strijken op een gezellig terras, en te genieten van de omgeving.

Wij willen met onze gastvrijheid onze klanten de gelegenheid bieden om bij ons te kunnen genieten van een heerlijk kopje exclusieve thee met zelfgemaakte cake & taart. Heerlijke Biologische koffie, cappuccino, Latte Macchiatto, Espresso, Koffie verkeerd, versbereide smoothie en Home made Ice Tea of Lemonade. Ook hebben we biologische waterijsjes en de tosti met geitenkaas, honing en tijm mag niet ontbreken.Voor de kinderen schenken we biologische ​kinderlimonade.

Onze theeschenkerij heeft alleen een buiten terras. Bij mooi en droog weer zijn we geopend. Bij regen en harde wind zijn we gesloten. Je kunt altijd bellen om telleurstellingen te voorkomen. Als ons hekje op slot zit zijn we gesloten. Ons terras is zonnig gelegen. Aan de voorkant en zijkant van het huis hebben we bistro tafeltjes staan en staat er een loungebank. Ook kunt u gebruik maken van ons schone toilet.

wij zijn een ANWB fiets vriendelijk terras. Gratis je bidon met water vullen, gratis gebruik maken van ons schone toilet, gratis je e-bike opladen, fietspomp ,kettingsmeer en banden plaksetje aanwezig, ehbo koffer, zonnebrand,deodorant en overige toilet artikelen aanwezig, ook hebben we een babyverschoonplekje en flessenwarmer en een schuilplek bij slecht weer.  We zijn BHV & EHBO gecertificeerd! 

Van 1 april tot 1 oktober zijn we geopend van vrijdag t/m zondag van 12.00 tot 17.00 uur. Parkeren van uw voertuig graag op de oprit rechts van het huis i.v.m. verkeersoverlast voor onze buren.

Deel deze pagina

Contact

Korteraarseweg 92
Ter Aar

T 0610768078
E theeschenkerijkorteraar@gmail.com
Ga naar website

Foto's