Landwinkel Jan Nieuwenhuizen

Landwinkel Jan Nieuwenhuizen

Puur en (h)eerlijk! Dat zijn de streekproducten van Landwinkel, stuk voor stuk. Of het nu gaat om Boerenkaas, appeltappen (fruitsappen), scharrelroom, vruchtenjams of streekproducten.

De aangesloten producenten zijn veelal familiebedrijven, waar de streekproducten op ambachtelijke wijze worden geproduceerd. Kwaliteit en smaak staan daarbij voorop!

Zo'n 100 boerderijwinkels mogen zich op dit moment Landwinkel noemen en daar komen ieder jaar nog bedrijven bij. Landwinkel is een coöperatie van samenwerkende boeren die een boerderijwinkel hebben.

Bij een Landwinkel weet u wat u koopt. U weet waar het streekproduct is gemaakt, door wie en op welke manier. Landwinkel wil de leefbaarheid van het platteland vergroten door het creëren van betrokkenheid van de burger bij het landschap, de boerderij en haar producten.

Kom proeven, kijken en beleven in onze Landwinkel. Uw boodschappen doen in onze Landwinkel is een pure beleving. Onze medewerkers beschikken over veel kennis om je te adviseren of vragen te beantwoorden. Wij heten u van harte welkom!

Openingstijden:

Maandag 08.00 - 18.00 uur
Dinsdag 08.00 - 18.00 uur
Woensdag Gesloten
Donderdag 08.00 - 18.00 uur
Vrijdag 08.00 - 18.00 uur
Zaterdag 08.00 - 16.00 uur
Zondag en nationale feestdagen Gesloten
Deel deze pagina

Contact

Nieuwveenseweg 102
Zevenhoven

T 0172-538616
E info@jannieuwenhuizen.com
Ga naar website

Foto's

Landwinkel puur en lekker

Kaashoek met een groot assortiment aan kazen

Heerlijke ambachtelijke streekproducten