Valentijn Opticiens

Valentijn Opticiens

Valentijn Opticiens in Ter Aar is een zelfstandig optiekbedrijf met alle disciplines gericht op kijkoplossingen.

Bril, zonnebril, lenzen of optometrisch onderzoek nodig?
Onze optometristen, opticiens en contactlensspecialisten staan voor u klaar om u de hoogste kwaliteit in kijkoplossingen te bieden. Samen met het grote aantal innovatieve ontwerpen op het gebied van brillenglazen en contactlenzen kunnen we de meest optimale en comfortabele oplossing bieden voor elke wens en elk type correctie. Hierbij kan Valentijn Opticiens inspelen op de modieuze trend en behoefte van de bril- en contactlensdrager, ongeacht zijn of haar budget.

Laat u daarnaast verrassen door onze uitgebreide collectie monturen en zonnebrillen, kiest u voor modern, zakelijk, apart of ondeugend wij hebben het allemaal. Wij nodigen u graag uit in onze gezellige winkel om tijdens een kopje koffie kennis te maken met ons assortiment of voor een vrijblijvend advies.

Onze openingstijden zijn;
Dinsdag       9.00u – 18.00u
Woensdag    9.00u – 18.00u
Donderdag   9.00u – 18.00u
Vrijdag         9.00u – 21.00u
Zaterdag      9.00u – 16.00u 


Beter horen met een hoorapparaat van Oorwerk Audiciens.
Sinds 2009 hebben wij een samenwerking met Oorwerk Audiciens. Oorwerk is een jong bedrijf met hoog opgeleide professionals die zich verbonden voelen door het vak. Oorwerk heeft bij ons in het souterrain een eigen geluidsarme meetruimte tot haar beschikking. Voor een hoorzorg advies dient u van tevoren een afspraak te maken. Zij zijn via Valentijn Opticiens bereikbaar.

Deel deze pagina

Contact

Essenlaan 26
Ter Aar

T 0172605028
E info@valentijnopticiens.nl
Ga naar website

Foto's