Valentine Juwelier

Valentine Juwelier

Op zoek naar iets moois?

Bij Valentine Juwelier vind je sieraden, juwelen, en horloges van verschillende merken. Zo hebben wij verschillende modellen smartwatches van Garmin, stijlvolle horloges van Tommy Hilfiger en Esprit, sieraden van Ania Haie, een grote collectie eigen sieraden en een ruime keus aan trouw-, verlovings- en gelegenheidsringen.

Ook repareren we horloges en klokken. Achterin de winkel vind je ook een leuk aanbod wandklokken in verschillende maten en uitvoeringen. Van simpel tot bijzonder, voor iedereen zit er een leuke klok tussen.

Voor het repareren van horloges ben je ook bij ons welkom. We bieden verschillende services voor het vervangen en schoonmaken van horloges, passen de maat van bandjes aan, en bieden ook een ruime collectie horlogebandjes van Hirsch.

Ook hebben wij een eigen atelier achterin de winkel. Kom gerust even binnen kijken! Hier voeren we reparaties uit en ontwerpen we schitterende, nieuwe sieraden. Heb je iets bijzonders in gedachten? Wij helpen je graag om jouw idee om te zetten tot een draagbare herinnering. Zo kunnen wij herinneringssieraden maken met een gelaserde afbeelding of vingerafdruk, of een speciaal assieraad, of een op maat gemaakte ring helemaal naar jouw smaak.

Maak je liever zelf iets moois? Wij helpen je graag! Valentine Juwelier geeft cursussen edelsmeden en verschillende workshops sieraden maken. In ons atelier maak je gebruik van alle gereedschappen en de kennis van onze edelsmeden om zelf een uniek sieraad te maken.

Enthousiast geworden? Op onze website vind je meer informatie over onze diensten, producten en natuurlijk de cursussen en workshops. Je bent van harte welkom in onze winkel in Ter Aar!

Deel deze pagina

Contact

Essenlaan 18
Ter Aar

T 0172 748217
E info.teraar@valentinejuwelier.nl
Ga naar website

Foto's

In ons atelier liggen alle gereedschappen die je nodig hebt om je eigen sieraden te maken.

Je kunt bij ons jouw eigen sieraad maken, of met vrienden/familie eenzelfde ontwerp maken!

Je bent welkom in onze winkel en het atelier in Ter Aar