Uitje Nieuwkoop

Uitje Nieuwkoop

Bij Uitje Nieuwkoop is ER-VAREN de leus! We hebben tal van mogelijkheden om je te verbazen en te laten vermaken!  De prachtige natuur, de leuke evenementen, de vele manieren om je door het gebied te verplaatsen zullen je bijzondere dingen laten ontdekken.

Blader eens door de verschillende pagina´s van UitjeNieuwkoop om je te oriënteren op alle mogelijkheden waar uit te kiezen valt. Een prima keus om je Personeels-uitje, Familie-uitje of je Vriendinnen/Vrienden-uitje bij ons te plannen. Wij zorgen voor een goed georganiseerde dag.

 

 We vinden het erg leuk om je van het prachtige gebied te laten mee genieten. Met onze jarenlange ervaring weten we de mooiste plekjes te vinden, fantastische opdrachten mee te geven en je op enthousiaste manier te begeleiden in de tochten en activiteiten in dit bijzondere natuurgebied.

Heb je al eens kennis gemaakt met de Nieuwkoopse Plassen en haar omgeving? Het heeft een bijzondere geschiedenis en is authentiek in zijn vorm. Door de samenwerking van rietsnijders, agrariërs en recreatieve organisaties is het gebied voor een divers publiek toegankelijk.

UitjeNieuwkoop is een onderdeel van Be A Team Evenementen.

We kunnen je op veel gebieden ter hulp zijn. Kijk hier wie wij zijn en ontdek de vele mogelijkheden om hier terecht te kunnen voor een fantastische dag met elkaar.

Neem contact met ons op om verder te vragen naar mogelijkheden.

We vinden het leuk om iets fantastisch voor je te organiseren en je hier te ontvangen. Bedenk wat je in gedachte hebt voor die dag en neem contact op om eens te overleggen wat het beste zou zijn.

Het is belangrijk om een een mooie dag neer te zetten zodat iedereen naderhand terug kan kijken op een mooie ervaring met elkaar zodat je trots kan zijn dat je in de organisatie zat. Laat het ons weten, we denken mee.

Bea Hekkers 

Deel deze pagina

Contact

Zuideinde 15c
Nieuwkoop

T 0031615651544
E info@beateam.nl
Ga naar website

Foto's

Uitje Nieuwkoop 1

Uitje Nieuwkoop 2

Uitje Nieuwkoop 3