GPS Escape Tour Nieuwkoopse Plassen

GPS Escape Tour Nieuwkoopse Plassen

 

GPS Escape Tour op de Plas!

 Wil je ook iets anders dan gewoon een tochtje varen? Laat je uitdagen om de versleutelde gegevens te ontraadselen. Geheime codes lokken je het gebied in om door jullie ontcijferd te worden. Alleen door samenwerking kun je met een bijzondere strategie de gecombineerde hints verwerken.   

Er wordt aan de hand van de ‘scheepsleidraad’ duidelijk hoe een uitdagende route gevaren gaat worden. Geniet door met behulp van GPS en fluistersloep het prachtige gebied van de Nieuwkoopse Plassen te doorgronden. 

Met welk inzicht onthul je de oplossing? Kun je de codes vertalen? Krijg je de sloten geopend? Welke cijfercombinaties helpen je verder? Wie vindt de essentie van het raadselachtige complot?

Hef de blokkades op om je einddoel te bereiken. Om deze speciale inzichten te bereiken heeft ieder een taak aan boord! ‘Voor elk wat wils’. Bij deze uitdaging is plezier hebben rode draad! Men zal blij zijn dat de keuze op deze activiteit is gevallen.

Na terugkomst worden jullie weer warm onthaald en tijdens de prijsuitreiking wordt de winnende boot bekend gemaakt zij nemen de prijs in ontvangst.  Iedereen krijgt een leuke herinnering mee.

Bij extreem weer is er de keus om gebruik te maken van een mooi alternatief: Een spectaculaire GPS Escape Tour per eigen auto door Het Groene Hart. (4 á 5 personen per eigen auto).

Ken je de Escape room? Deze Tour is een nog leukere variatie ! Deze GPS Escape Tour is ‘Teambuilding’ en gezelligheid in alle facetten.

Een fantastisch teamuitje of verrassingsdag met familie en vrienden.

 

Prijzen:

Tot 4-7 personen            € 45,- pp (Minimaal 4 personen)

8-10 personen                € 32,50 pp

Vanaf 11 personen         € 27,50 pp

B.v. mogelijk tot 80 personen. Verschillende vertrekpunten mogelijk.

‘Be A Team’ oftewel ‘Wees een team’.

Ook organiseren wij voor personeelsuitjes, familiedagen en vriendengroepen allerlei andere inspirerende activiteiten, fietsrally's, kanotochten, supclinic, etc.

 

Contact: Bea Hekkers 06-15651544 of mail bea@beateam.nl

Kijk op: http://uitjenieuwkoop.nl   en/of   http://beateam.nl

 

 

Deel deze pagina

Contact

Zuideinde 15c
Nieuwkoop

T 0031615651544
E bea@beateam.nl
Ga naar website

Foto's

Be A Team Evenementen Sloep

GPS Escape Tour

Groepsiopdrachten