GPS Escape Tour Nieuwkoopse Plassen

GPS Escape Tour Nieuwkoopse Plassen

GPS Escape Tour

Ben je op zoek naar invulling va een teamdag of bedrijfsuitje?

Ben je geïnteresseerd in een GPS Escape Tour of andere activiteiten waarbij samenwerking centraal staat?

Zou je met je collega’s tijdens een teamdag op een leuke wijze in conclaaf willen gaan over inhoudelijke zaken? Door geheimzinnige opdrachten elkaar op een andere manier te leren kennen en zo tot o.a. betere werkprestaties te komen?

Kijk voor actieve personeelsuitjes onderaan deze pagina.

Be A Team. Voor het tot stand komen en verbeteren van een goede samenwerking is het van belang om eens op een andere manier naar zaken te kijken. Zo kunnen teamleden vanaf een afstand de situatie bekijken en een dieper inzicht krijgen in wat er precies speelt in het werkproces. Wat is er nodig. Door middel van speelse en toch serieuze activiteiten wordt op een teamdag samenwerking vanuit een andere hoek belicht. Teambuilding voor effectieve resultaten waarbij teamwork leuk blijft!

Hoe kan dat beter dan bij Be A Team Evenementen een dag actief genieten in de natuur? Teamprocessen worden  professioneel gecoacht naar aanleiding van wat er zich voor doet en ervaren wordt tijdens de gezamenlijke opdrachten. Hoe bereik je samen je doelen? Bekende termen zoals Lencioni, Myers Briggs, Belbin, Kernkwaliteiten, Representatie Systemen, NLP, omgezet in praktische oefeningen door actie te ondernemen in de natuur. We maken veel gebruik van de mogelijkheden op en om de Nieuwkoopse Plassen.

‘Be A Team’ oftewel ‘Wees een team’.

Ook organiseren wij voor personeelsuitjes, familiedagen en vriendengroepen allerlei inspirerende  activiteiten, zoals Gps-Sloepentochten, fietsrally's, kanotochten, supclinic, etc.

Bij slecht weer het alternatief van een interactieve autorally. Vraag naar de mogelijkheden!

Contact: Bea Hekkers 06-15651544 of mail bea@beateam.nl

Kijk op: http://uitjenieuwkoop.nl   en/of   http://beateam.nl

 

 

Deel deze pagina

Contact

Zuideinde 15c
Nieuwkoop

T 0031615651544
E bea@beateam.nl
Ga naar website

Foto's

Be A Team Evenementen Sloep

GPS Escape Tour

Groepsiopdrachten