Vakantiehuisje aan het water

Vakantiehuisje aan het water

Te huur leuk vakantiehuisje aan doorvaart Nieuwkoopse Plassen / Groene Hart. In 2016 verbouwd, dus alles nieuw! Rookvrij en huisdiervrij.

Gelegenheid om te vissen (zo vanaf terras!), zwemmen en varen. Misschien ook leuk op doorreis met uw eigen sloep om een paar dagen een tussenstop in Nieuwkoop te doen. Ligplaats voor de deur. Geschikt voor 2 personen. Huurprijs €98,- per nacht, minimaal 2 nachten (bespreekbaar) incl. eind schoonmaak. Beddengoed en badlakens/handdoeken inbegrepen. Fietsen eventueel beschikbaar. Indeling: -Woonkamer/keuken: keuken voorzien van oven, afwasmachine, koelkast, diepvriezer, inbouwkookplaat en de normale keukenbenodigheden. TV met digitenne. -Slaapvertrek: 2 bedden, eventueel aan elkaar te schuiven. -Douche, wastafel en toilet. -Eventueel logeerbed 3e persoon bespreekbaar tegen meerprijs €30,- per nacht.

Oh ja, huur een fluisterboot om een prachtige route te varen door het gebied. Wij helpen u op weg. Prachtige omgeving. Centrum op 800m afstand met diverse cafe’s en restaurants. Wij kunnen u alle informatie geven betreffende diverse activiteiten in de omgeving. 2 golfbanen in de omgeving.

Nieuwkoop ligt centraal gelegen tussen Amsterdam, Den Haag en Utrecht.

Voor meer info en foto's kunt u  kijken op de website: Huisje te huur .nl

Vervolgens  huisje aan het water nieuwkoop zuid holland.

Geen pin-automaat aanwezig.

Ineke Tatje 

Deel deze pagina

Contact

Zuideinde 170
Nieuwkoop

T 0629121087
E itn@elektroboten.nl
Ga naar website

Foto's

Gezellig vrijstaand vakantie huisje van alle gemakken voorzien.

Prachtig vrij uitzicht over de Nieuwkoopse plassen.

Complete keuken