Groepsarrangement Truffels maken

Inhoud arrangement

  • Ontvangst met koffie en appeltaart bij de Riga Ranch
  • Truffelworkshop
  • Naar Nieuwkoop voor een heerlijke lunch met streekproducten
  • Bezoek aan Zomerkunst in het Reghthuys en of beklimming Reghthuystoren
  • Varen op de Nieuwkoopse Plassen

Truffelworkshop Na ontvangst bij Paardenmelkerij Riga Ranch met koffie en gebak, komt de geur van gesmolten chocolade je al tegemoet zodra de deur van de chocolaterie open gaat. Door te proeven, maar belangrijker nog, door het zelf maken van chocoladeschaafsel in melk en puur, laat de cholaterier je kennis maken met de specifieke eigenschappen van chocolade. Voor de vulling van uw bonbons, mag een overheerlijke likeur van paardenmelk niet ontbreken! Na afloop neem je je truffels mee naar huis, of - wanneer je niet kunt wachten - voor onderweg.

Lunch In Nieuwkoop wacht je een verukkelijke streekproductenlunch.

Reghthuystoren Na de lunch neemt onze gids je mee de 17e eeuwse Reghthuystoren op. Je kunt dan genieten van een adembenemend mooi uitzicht over de Nieuwkoopse plassen en verder! Wil je liever met beide benen op de grond blijven, dan kun je in de zomermaanden juni, juli en augustus, de Zomerkunst bezoeken in het tegenover de toren gelegen Reghthuys.

Varen Last, but not least, een vaartocht met een door jou zelf bestuurde elektroboot of in een rondvaartboot, over de Nieuwkoopse Plassen.

Informatie en reservering via VVV Nieuwkoop - Het Groene Hart van Holland, 0172-571120 of per e-mail:  Prijs op aanvraag. 

Deel deze pagina
Arrangement Details

Truffels maken, Nieuwkoop ontdekken en rondje varen. Inclusief lunch.

Aantal personen 8 - 99
vanaf prijs € 55,60
Reserveer nu