Groepsarrangement Rondje Nieuwkoop

Inhoud arrangement

  • Bezoek aan een oude Nieuwkoopse nijverheid het Smederijmuseum
  • Varen op de Nieuwkoopse Plassen met een rondvaartboot
  • Beklimmen van een 17e eeuwse toren met een schitterend uitzicht
  • Geheel verzorgd, met een hapje en een drankje

Programma:

Een arrangement dat alle facetten voor een geslaagd dagje uit heeft!
Van 10.00 tot 15.00 uur,  5 uur lang genieten.

Varen Vertrek vanuit de dorpskern met de rondvaartboot om in ca. 30 minuten naar 'Café Watersport' te varen waar je ontvangen wordt met koffie en gebak. Daarna neemt de gids je mee naar het 'Smederijmuseum' waar de dorpssmid z'n oude ambacht demonstreert.

Reghthuystoren De rondvaartboot brengt je via de Zuideinderplas en de Gemeentevaart terug naar het Reghthuysplein, waar u onder begeleiding van een gids de 35 meter hoge Reghthuystoren kunt beklimmen. Je hebt daar een perfect overzicht op de Nieuwkoopse Plassen. Bij helder weer kun je ook de ArenA, Schiphol, de Domtoren of de Erasmusbrug ontdekken.


Lunch aan de plas Je vervolgt de weg lopend door de Dorpsstraat, waar je halverwege, één van de oudste Remonstrantse Kerken van Nederland ziet (1822). Hierna ga je bij 'Restaurant Tijsterman' genieten van een uitgebreide lunch. Dit restaurant is schitterend gelegen aan de Noordeinder Plas. Hier kun je op het terras genieten van een uitzicht over de plassen dat je je nog lang zult heugen! Je kunt daar ook een kijkje nemen in de twee eeuwen oude drijvende kelder. Een wandeling van circa 10 minuten brengt je terug naar het vertrekpunt op het Reghthuysplein. 

Prijs op aanvraag, afhankelijk van het aantal deelnemers.

Informatie en reservering uitsluitend bij VVV Nieuwkoop - het Groene Hart van Holland, telefoon 0172-571120 of per email: info@vvvnieuwkoop.nl

Deel deze pagina
Arrangement Details

Varen met bezoek aan museum en Reghthuystoren. Inclusief lunch.

Aantal personen 8 - 99
vanaf prijs € 30,30
Reserveer nu