Groepsarrangement "Op Maat"

Inhoud arrangement

               

Naast de vaste arrangementen kunnen wij in overleg een arrangement Op Maat samenstellen. Wij kennen de regio als geen ander en verzorgen graag een bedrijfsuitje, familiefeest, reunie of een gezellig dagje uit met vrienden. Afhankelijk van het gezelschap en budget maken we samen een passend arrangement. Voor groepen boven de 33 personen kan met meerdere boten worden gevaren.

De VVV Nieuwkoop - Het Groene Hart van Holland heeft veel informatie over fiets-, vaar-, kano- en wandeltochten, overnachtingen, horeca, musea en activiteiten. Bij de VVV kan men dagelijks terecht voor de huur van (elektrische) fietsen en een arrangement op maat wordt door het team tot in de puntjes geregeld. Een familiefeest voor 10 personen? Of een zakelijk uitje voor 100 personen? Bij de VVV kennen we alle mogelijkheden om van jouw speciale dag een succes te maken. Maar of je er nu alleen op uit wilt, met een groep, of gezellig met z’n tweetjes: Nieuwkoop heeft ontzettend veel te bieden!  

Veel te doen Op deze website vindt u alles wat op toeristisch, recreatief, culinair en cultureel gebied in Nieuwkoop te doen is. Dat is heel veel! Niet alleen kun je op de Nieuwkoopse Plassen varen in een elektroboot, zeilboot, kano of roeiboot; u kunt zich ook laten rondvaren in een rondvaartboot. Behalve water, heeft Nieuwkoop ook weidse polders waar u uren kunt wandelen of fietsen. Genoeg redenen om Nieuwkoop eens voor een dagje te bezoeken. Maar langer mag natuurlijk ook, want er zijn veel overnachtingsmogelijkheden. Nieuwkoop is eigenlijk te mooi voor een dag.

Op maat Uit alle mogelijkheden stellen wij graag een arrangement op maat samen. 

Informatie en reservering via VVV Nieuwkoop - Het Groene Hart van Holland, 0172-571120 of per e-mail:

Deel deze pagina
Arrangement Details

Het populairste arrangement met optimale flexibiliteit. Alles is mogelijk!

Aantal personen 8 - 99
vanaf prijs € 1,00
Reserveer nu