Nieuw restaurant Happerij De Hoeve geopend

Woensdag 28 april opende het nieuwe restaurant 'Happerij de Hoeve' haar deuren. Bij wijze van spreken dan, want je kunt er op dit moment natuurlijk helaas alleen nog terecht op het terras. Happerij De Hoeve ligt heel mooi, met uitzicht vanaf het terras op het natuurgebied de Ruygeborg. Het restaurant is gelegen aan de Noordenseweg 23, in cultureel centrum De Zevensprong. 

Terraskaart

Nieuwkoop Marketing sprak met de superenthousiaste nieuwe eigenaren Frank en Rob:  “We hebben er zin in! Na maanden van voorbereiding mogen we nu eindelijk het terras openen. Wij hebben dit speciaal voor de opening uitgebreid, zodat er voldoende afstand gehouden kan worden. En we hebben onze menukaart aangepast op de terras ‘situatie’. Een lekker broodje voor de lunch, bitterballen voor de borrel, een hamburger voor de stevige trek maar natuurlijk ook koffie met appeltaart voor de wandelaars en fietser die hier elke dag voorbijkomen!”.

Rob: "De gerechten op de menukaart zijn gemaakt met eerlijke producten en er is een ruime keuze. Je kunt dus ook met je kinderen komen eten, er is voor ieder wat wils. Geen poeha, gewoon lekker en goed eten!”.  Als het restaurant open mag voor het diner komt de grote menukaart op de tafels. Wij voorspellen dat de Boerenhoeveplank en de XXL burger een succes gaan worden!"

Veel mogelijk

Beide eigenaren hebben meer dan 30 jaar ervaring in de horeca, met name in de catering. Rob: “ In de catering hebben we ruime ervaring met rekening houden met religies, levensstijlen en allergieën. Van halal tot kosher en van veganistisch tot glutenvrij. We zijn dus gewend om te anticiperen in de keuken als een gast een speciale wens heeft, dus vraag gerust naar de opties als je bij ons komt eten! Als het een strikt dieet is horen wij het natuurlijk wel graag even van tevoren."

Volop plannen

Frank komt uit Nieuwveen en heeft een passie voor de natuur. Dat vind je ook meteen in de aankleding van het restaurant terug. De weidevogels, vossen, lepelaars en purperreiger pronken op afbeeldingen aan de muur. Maar daar is ook ruimte voor kunst, van de kunstenaars uit de Zevensprong bijvoorbeeld. Daarnaast zijn er ook plannen om activiteiten te gaan ontwikkelen en de Zevensprong als locatie daarmee beter op de kaart te zetten. Ze zullen hiervoor op zoek gaan naar samenwerking. 

Adres en openingstijden

Happerij de Hoeve is van woensdag ot en met zondag geopend van 12.00 – 18.00 uur. Na nieuwe versoepelingen van de coronamaatregelen hopen ze dagelijks geopend te kunnen zijn van 10.00 – 22.00 uur.  

Happerij de Hoeve is gevestigd op het terrein van de Zevensprong, Noordenseweg 23 in Nieuwkoop. Hier vind je ook diverse musea, VVV Nieuwkoop en verschillende ateliers. 

 

Auteur: Nieuwkoop Marketing

Meer nieuws lezen

Deel deze pagina