7-loop in Zevenhoven

7-loop in Zevenhoven

De 7-loop in Zevenhoven wordt dit jaar gehouden op zondag 25 september 2022. Dit jaar is het de 35e editie van de 7-loop; een mooie loop door het groene hart. De start/finish locatie is op het terrein van SV Zevenhoven aan de Stationsweg.

Parcours

De allerjongste kinderen (t/m 6 jaar) lopen de 400 meter in 1 rondje rond het hoofdveld van sv Zevenhoven. De kinderen van 7 t/m 9 jaar lopen 2 rondjes rond het veld (800 meter) en de 2,2 km (10 t/m 13 jaar) gaat een klein stukje het dorp Zevenhoven in. Het parcours van de langere afstanden loopt wederom door mooie, landelijke gebieden onder andere door het natuurgebied De Groene Jonker en langs de mooie rivier de Kromme Mijdrecht. Voorgaande jaren waren alle lopers zeer enthousiast over het mooie parcours, de diverse drinkposten langs de weg en het fruit bij de finish.

Wederom zal er, gedurende de wedstrijd een live verslag zijn van het verloop van de wedstrijd. Op het start/finish terrein aan de Stationsweg bij de SV Zevenhoven zal te horen zijn hoe het wedstrijdverloop aan de kop van de 10km en 10EM is.

Afstanden en programma

De afstanden die gelopen kunnen worden zijn:

Afstand                                          Start                                  Inschrijfgeld

400 meter (t/m 6 jaar)                11.30 uur                         gratis
800 meter (7 t/m 9 jaar)             11.45 uur                         gratis
2,2 kilometer (10 t/m 13 jaar)   12.00 uur                         gratis

5 kilometer                                    12.45 uur                         € 8,00
10 kilometer                                  12.30 uur                         € 8,00
10 Engelse mijl                              12.30 uur                         € 8,00

Dit jaar kun je weer vooraf inschrijven (tot en met 22 september). De link hiervoor staat op onze website (www-7-loop.nl). Je betaalt dan € 1,= minder en je startnummer ligt voor aanvang van de wedstrijd klaar.
Uiteraard is het ook mogelijk om op de wedstrijddag zelf in te schrijven.

Goed doel

Ieder jaar doneert de 7-loop een financiële bijdrage aan een lokaal goed doel. Van elke betalende inschrijving gaat er € 1,00 naar dat goede doel.

Het Nieuwkoop Circuit

Ook dit jaar vormen drie hardloop evenementen in de Gemeente Nieuwkoop gezamenlijk een circuit. De 3 wedstrijden zijn de Oranjeloop Ter Aar, de Halve Marathon in Nieuwkoop en de 7-loop in Zevenhoven.

Om mee te doen moet een loopster/loper meedoen aan minimaal 2 van de 3 wedstrijden. De ranglijst van het circuit wordt opgemaakt op 3 afstanden: kort (5 km), middellang (10 km), lang (10EM of halve marathon). Op elke afstand worden prijzen uitgereikt aan de eerste 3 mannen en aan de eerste 3 vrouwen.
Iedereen die aan minimaal 2 van de 3 wedstrijden meedoet, zal in de einduitslag opgenomen worden.
Na afloop van de 7-loop in Zevenhoven vindt de prijsuitreiking van het Nieuwkoop Circuit plaats.

Zie tevens: www.7-loop.nl.


De organisatie van de 7-loop is ook te bereiken via: info@7-loop.nl