Otterloop

22-09-2018

INSCHRIJVING OTTERLOOP GEOPEND

Op zaterdag 22 september organiseert Rotaryclub Nieuwkoop in samenwerking met Natuurmonumenten detweede editie van de sponsorwandeltocht “de Otterloop”. Een wandeltocht voor jong en oud door hetprachtige natuurgebied van Noorden en Nieuwkoop waarbij je op plekken komt die normaal gesloten zijnvoor wandelaars.

De inschrijving voor deze unieke wandeltocht is vanaf 4 juli geopend.Vier wandelroutes. Je kunt kiezen uit vier mooie routes, van ongeveer 6, 10, 15 en 25 kilometer. Daarvan zijn de 10, 15 en 25 kmgedeeltelijk vernieuwd. Speciaal voor dit wandelevenement openen Natuurmonumenten en landeigenarenstukken land en natuurschoon die anders gesloten blijven voor de wandelaar.

De routes gaan door hetveenweidegebied met unieke doorsteekjes en belevenissen. Compleet met het oversteken van boerensloten! Onderweg ontmoet je de boswachter die je alles over de otter en de Groene Jonker kan vertellen. De opbrengst van de wandeltocht is bestemd voor een aantal lokale goede doelen.

Praktische informatie

Afstanden:

ongeveer 6, 10, 15 en 25 kmStarttijd: 9.00 (25 km), 9.15 (15 km), 9.45 (10 km) en 10.00 uur (6 km). Voor elke afstand kun je starten tot 13.00 uur.

Startplaats:

Kampeerboerderij Koole, Hogedijk 6, 2431 AA Noorden (parkeergelegenheid is in de nabije omgeving beschikbaar)

Aanmelding:

Aanmelden, kosten en meer informatie www.otterloop.nl en www.natuurmonumenten.nl/bcnieuwkoopseplassen

Tip: voor een weekendje weg kunt u overnachten in de directe omgeving. Kijk hiervoor op www.ontdeknieuwkoop.nl/overnachten of neem contact op met het VVV Nieuwkoop.

Deel deze pagina

Locatie
Noorden
Kampeerboerderij Koole. Hogedijk 6

Entree prijs
gratis

Leeftijd
Alle leeftijden