MIND-ILLUSIESHOW INFLUENCE – JOCHEM NOOYEN

28-10-2017 20:00

Per dag ziet u 355 keer reclame. 355 pogingen van multinationals om u te beïnvloeden. Welke trucs gebruiken ze? En wat kunnen wij van hen leren?

Dat doet acteur en illusionist Jochem Nooyen uit de doeken in ‘Influence’. Een cabareteske en magische voorstelling vol mind illusies en bijzondere magic acts. Een interactieve show die u aan het denken zet.

Over waarom u wél weet welk nootje u eet als er ergens een fuif is, maar niet waarom u die zak in één keer leeg wilt eten.

Jochem: “Als theatermaker combineer ik acteren en illusionisme. Ik ben op zoek naar een vorm die spektakel en inhoud samenbrengt. In 2013 maakte ik mijn eerste avondvullende theaterprogramma ‘Sporen van een illusionist’. Een voorstelling over de grenzeloosheid van de menselijke mogelijkheden.”

“In ‘Influence’ ga ik uitzoeken hoe we beïnvloed worden door reclame en waarom shoppen een nationale hobby is geworden. Stel dat ik elke illusie aan mezelf en om mij zou weglaten. Wat blijft er dan over? Dat wil ik weten.”

Verwondering frist op, het maakt je wakker en laat je met een nieuwe blik naar de dingen om je heen kijken. Dus kom naar deze show en laat u verwonderen!

Deel deze pagina

Locatie
Nieuwkoop
De Verbinding 2 2421 EX Nieuwkoop

Entree prijs
€ 18,50

Leeftijd
Alle leeftijden