Openluchtbioscoop Nieuwkoop: Murder on the Orient Express

21-09-2018 20:00 t/m

LET OP: Vanwege slechte weersomstandigheden is de locatie gewijzigd naar: Theater Kaleidoskoop, De Verbinding 2 in Nieuwkoop! De film zal starten om 20:15 uur

Kom naar de allereerste Openluchtbioscoop van Nieuwkoop op vrijdag 21 of zaterdag 22 september! Geniet daar samen onder de sterrenhemel van twee prachtige films! De films zijn geschikt voor jong en oud. De Openluchtbioscoop wordt gehouden op de landijsbaan op de Bernhardlaan 54 in Nieuwkoop.

De landijsbaan is op beide avonden open vanaf 19:00 uur om een lekker ijsje te eten, een kopje koffie of frisdrank te nemen, natuurlijk kan de popcorn niet ontbreken! De film zal starten om 20:15 uur. Je kan uiteraard lopend komen, of de fiets plaatsen bij de hekken tegenover de Landijsbaan. Kom je met de auto, dan kan je parkeren op het naastgelegen industrieterrein of aan de overkant op het parkeerterrein van Natuurmonumenten (navigatie adres: Nieuwveenseweg 13 in Nieuwkoop).

Om je gratis toegangskaartje te reserveren ga je naar www.cinemacirco.nl/tickets Je kan daarbij aangeven of je je eigen stoel meeneemt, of tegen een kleine bijdrage een stoel wilt huren. Wees er snel bij en reserveer je toegangskaartje! P.S. vergeet niet je kaartje uit te printen en mee te nemen.

Deel deze pagina

Locatie
Nieuwkoop
Bernhardlaan 54, Landijsbaan

Entree prijs
gratis

Leeftijd
Tot en met 99 jaar